Klanten aan het woord

 
"Professioneel en prettig samenwerken"

"Onze firma doet regelmatig beroep op Bart voor onze programmatie, modules voor onze website, e.d. Het is professioneel en prettig samenwerken met hem. We weten perfect wat we aan elkaar hebben. Werken met Dot Internet is steevast werken volgens planning, termijn en budget."

Manuela Libens, Gallia

"Software gebruikt door 1/3 van de Belgische export in tweedehandswagens"

"Wij zijn actief in de autoverzekeringen, en hebben door Bart een overkoepelend systeem laten ontwikkelen om onze polissen te beheren. Het werd een uitermate gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend programma, en werd wegens groot succes al snel via internet toegankelijk gesteld voor onze verdelers. Op dit moment wordt onze software gebruikt door 1/3 van de Belgische export in tweedehandswagens. Vele tienduizenden polissen worden via internet voortdurend verwerkt, gescreend en gelinkt naar een aantal banken, verzekeraars en overheden."

Lucas Potti, Belgisch Verzekerings- en Registratiebureau

"Extra service aan onze klanten"

"Ons bedrijf koos voor Dot Internet om een maatwerk software-oplossing te ontwikkelen. Onze klanten kunnen inloggen via internet om hun volledige kweekgegevens in te brengen. Het systeem verwerkt al deze informatie, en onze klanten kunnen als resultaat praktische statistieken en rapporten van hun gegevens opvragen. Op deze manier kunnen wij een extra service aan onze klanten bieden."

Kristel Fierens, Fierens Mengvoeders

"Bijgedragen aan onze snelle groei"

"Ons bedrijf levert maatwerk-bouwpakketten voor installateurs van overkappingen (vb. fietsenstallingen, carports, terrassen, ...). Wij werkten vroeger met lange Excel-lijsten om onze voorraden en orders beheerbaar te houden. Dankzij de software van Dot Internet loggen onze installateurs nu rechtstreeks in op het systeem, en berekenen zelf hun offertes voor hun maatwerk-overkappingen. Eens een bestelling geplaatst, verwerkt het systeem alle onderdelen automatisch naar stock. Het magazijn en de lakkerij ontvangen kant-en-klare werkorders, en het bureel ontvangt onmiddellijk de nodige documenten in PDF. Dot Internet heeft ongetwijfeld bijgedragen aan onze snelle groei."

Patrick Verlinden, Bozarc

"Onmisbaar programma dat veel werk van ons overneemt"

"Provida is een groep verpleegkundigen actief in de Antwerpse Kempen. Dot Internet heeft voor ons een systeem op maat geprogrammeerd voor de verslagen van de prestaties (medische info, briefings, behandelingen, ...) in een toegankelijke Facebook-stijl. Het is een onmisbaar programma dat veel werk van ons overneemt, grosso modo 20.000-25.000 verslagen per jaar. Op elk ogenblik weten wij nu perfect de toestand en historiek van iedere patiënt. En we zijn eindelijk verlost van onze dossierkast vol dikke kaften!"

Koen Van der Donck, Provida

"IJzersterke informatie-structuur"

"We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking met Dot Internet. Onze website is stijlvol gebouwd, niet al te opzichtig, en heeft een ijzersterke informatie-structuur."

Guy Bogaerts, Proflight

"Technisch zeer onderlegd"

"Dot Internet ontwikkelde een computerprogramma voor het beheer van onze 600 studentenkamers verspreid over Mechelen en Sint-Katelijne-Waver. Het systeem wordt in de eerste plaats voor onze interne administratie gebruikt. Daarnaast is er ook een internet-poot voor studenten en verhuurders. Dot Internet heeft ons als éénmansbedrijf steeds een hoogstaande service en flexibiliteit geboden, die je niet kan verwachten bij grotere ondernemingen. Bart is technisch zeer onderlegd en het is vaak verrassend hoe snel en to-the-point de communicatie verloopt."

Tony Thijs, Thomas More Mechelen

"Goed programma waarmee ik graag werk"

"Wij gebruiken al vele jaren het programma BookKit van Dot Internet. Het programma doet wat het moet doen, niet méér maar zeker ook niet minder. De support is excellent. Het inboeken van de ingewikkelde dossiers (waarmee ons kantoor nogal eens te maken krijgt) is geen probleem dankzij de goede opbouw van de schermen. BookKit is een goed programma waarmee ik graag werk en dat me al heel veel tijd heeft uitgespaard."

Dominique Cannaerts, Aro Travel

"Rekensommetje snel gemaakt"

"Als één van de voornaamste spelers in de verhuissector doen we nogal wat 'full-service' verhuizingen. Voor elke bestelling is er hierbij een heleboel informatie nodig zoals het juiste volume, planning, inboedel, materiaal, personeel, ... Klanten kwamen vroeger op ons bureel hun verhuizing regelen. Dit vereiste personeel om hen te ontvangen. Door de software van Dot Internet verleggen we dit werk nu naar de klant, door hem op internet via duidelijke en eenvoudige vragen zelf alle info te laten invullen. Alle gegevens komen dan automatisch terecht in onze locale bedrijfssoftware. Als je bedenkt dat we op die manier dagelijks heel wat manuren uitsparen, is het rekensommetje snel gemaakt. Uiteindelijk is het de klant die hiervan profiteert, omdat we de personeels- en administratiekosten drastisch hebben kunnen terugschroeven."

Axel Bürmann, Verhuizingen De Vic

Bedrijven

bedrijven

 

Overheden en non-profit

overheden